Fitness schoenen

Hieronder alle schoenen voor Fitness. Dit zijn schoenen die geschikt zijn voor een breed spectrum aan trainingsmethoden, zoals meerdere vormen van krachttraining, maar ook voor plyometrics, interval-training, hardlopen, en andere vormen van cardio. Het voordeel van fitness schoenen is dat één paar schoenen volstaat voor al je trainingen. Daarnaast zijn fitnessschoenen gericht op gebruikscomfort.

Voor optimale prestatie bij specifieke oefeningen is het echter beter om gericht te kiezen voor specialistische schoenen zoals schoenen voor gewichtheffen, powerlifting schoenen, of Crossfit schoenen.

Fitness schoenen overzicht

Op zoek naar meer informatie over een specifiek model? Hieronder alle fitness schoenen met meer informatie op deze site:

Nike FS lite Trainer 4

De Nike FS Lite Trainer 4 zijn allround fitnessschoenen van Nike. Je kunt met deze schoen fitness/krachttraining doen, maar ook is cardio/conditietraining en plyometrics. Deze schoen valt op deze site onder de categorie “fitness schoen” omdat deze comfortabel en multifunctioneel is, maar voor geen enkele discipline optimaal qua prestatievermogen. Vind je draagcomfort belangrijk, en bestaat je fitnesstraining … Lees meer »

0 reacties

Nike Free Train Versatility

De Nike Free Train versatility is een allround fitnessschoen met de slogan ‘Lift, Run, Jump, Cut’. De schoen is dus ontworpen voor krachttraining, hardlopen, en plyometrics. Zoals alle schoenen die op deze site worden geclassificeerd als ‘fitness schoen’, is de schoen dus multifunctioneel, en is deze ook gericht op draagcomfort. Vind je draagcomfort belangrijk, en bestaat je … Lees meer »

0 reacties
Send this to a friend