Sinterklaaskorting bij Reebok! 30% korting met deze kortingscode

Vandaag een kortingsactie bij Reebok! Vanwege Sinterklaas krijg je op bijna gehele assortiment wel 30% korting op je aankoop! Dus ook op gewichthefschoenen en CrossFit schoenen.

>> Bekijk deze actie op Reebok.nl <<

Kortingscode Reebok toepassen

Deze korting geldt op bestellingen die je plaatst op 17 November 2016, met gebruik van de kortingscode: RBK30. Deze kortingscode geldt op alle Reebok producten, behalve producten van YourReebok: producten waarbij je een eigen kleurensamenstelling maakt.

Je voert deze kortingscode in op de pagina ‘winkelwagen’. Voer bij het veld ‘Kortingscode’ de code RBK30 in, en klik op ‘Toepassen’. Hierna wordt er meteen 30% korting verrekend.

reebok-kortingscode-30

Reebok sportschoenen / CrossFit schoenen

Drie populaire Reebok schoenen waar je korting op kunt krijgen, zijn:

Reebok CrossFit Nano 6.0

reebok-crossfit-nano-6.0-zwart-200x200De Reebok CrossFit Nano 6.0 is de nieuwste allround CrossFitschoen van Reebok. Dit is een nagenoeg platte schoen met weinig demping. Daardoor dis deze zeer geschikt voor het uitvoeren van veel belangrijke krachtoefeningen, waaronder deadlifts. Daarnaast is de schoen flexibel, waardoor deze ook geschikt is voor andere crossfitoefeningen zoals burpees, sprints en boxjumps.

Normaal kost de Nano 6.0 €129,95. Door gebruik te maken van deze kortingsactie, betaal je slechts €90,96.

CrossFit Lifter 2.0 Plus

Reebok CrossFit Lifter Plus 2.0 (Wit-Groen) - ZijaanzichtDe Reebok CrossFit lifter Plus 2.0 is een schoen gericht op de gewichthefoefeningen snatch en clean & jerk. Door de stevige en stabiele uitvoering van deze schoen, is de Lifter Plus 2.0 optimaal voor gewichtheffen. Door deze stevige uitvoering is de schoen minder geschikt voor dynamische oefeningen.

Normaal betaal je voor de Lifter 2.0 Plus €179,95, met deze kortingsactie slechts €125,96.

Crossfit Lite TR mid 2.0

reebok-crossfit-lite-tr-mid-2De Reebok CrossFit Lite TR mid 2.0 is een schoen gericht op powerlifting en andere krachtoefeningen. Deze schoen is heeft geen hakverhoging, en een relatief dunne, weinig samendrukbare zool. Dit maakt deze schoen uitermate geschikt voor het uivoeren van deadlifts. Deze schoen is stevig en stabiel uitgevoerd voor zware lifts, maar daardoor inflexebel en minder geschikt bij dynamische CrossFit-oefeningen.

De normale prijs van deze schoen is €74,95, maar met gebruik van de kortingscode slechts €52,46.


Meer producten zien waar je korting op krijgt? Behalve schoenen krijg je ook korting op alle sportkleding, zoals trainingsbroeken, t-shirts, en sweatshirts. Bekijk het volledige assortiment op Reebok.nl:

>> Naar de actiepagina op Reebok.nl <<

Plaats een reactie

Send this to a friend