Nieuw – De Reebok CrossFit Nano 5!

Sinds het begin van de samenwerking tussen Reebok en CrossFit, brengt Reebok elk jaar een nieuwe ‘Nano’ Crossfitschoen uit. Deze samenwerking is ondertussen 5 jaar geleden van start gegaan, en daarom is er is dit jaar al de CrossFit Nano 5.0!

 

  • Reebok Crossfit Nano 5.0
  • Reebok Crossfit Nano 5.0 zijaanzicht

 

De Reebok CrossFit Nano 5.0 is ondertussen al een paar dagen beschikbaar in Nederland! Voor meer informatie en/of deze schoen te kopen, zie de Nano 5 op reebok.nlDeze schoen is beschikbaar in een heren- en een damesuitvoering.

De Nano-serie zijn allround CrossFit schoenen die geschikt zijn voor WOD’s die dynamische oefeningen combineren met krachtoefeningen. Volgens Reebok is de belangrijkste verandering ten opzichte van de Nano 4 het vervangen van de ‘duracage’ in de zogenaamde ‘bulletcage’. De bulletcage is een Kevlar ‘kooi’ die verwerkt zit in de schoen om deze stevigheid te geven. Ook maakt deze schoen weer gebruik van ‘RopePro’; extra grip aan de binnenzijden van de schoen die extra grip geven op het touw bij het touwklimmen. Het design van de schoen is ook volledig nieuw, maar met weinig functioneel verschil tot gevolg.

Ook biedt Reebok weer de mogelijkheid om naast de standaard kleuruitvoeringen de schoen qua kleur volledig te personaliseren.

De nano 5.0 kost €125, en is te koop bij reebok.nl.

Volledig artikel over de Nano 5

 

Plaats een reactie

Send this to a friend