Korting bij Reebok: 25% – Friends & Family Sale

Sale bij Reebok! Op bijna het gehele assortiment krijg je van 26 tot en met 28 april 25% korting! Dus ook op gewichthefschoenen en CrossFit schoenen.

>> Naar de actiepagina op Reebok.nl <<

Bij alle producten waarbij deze korting geldt, wordt er bij het afrekenen automatisch 25% korting verrekend op het bestelbedrag. Je hoeft dus geen kortingscode in te voeren.

reebok-korting-25-friends-family

Producten met korting

Populaire schoenen waar je korting op kunt krijgen, zijn:

Reebok CrossFit Nano 5.0 korting

Reebok-CrossFit-Nano-5-zwart-1

De Reebok CrossFit Nano 5.0 is de allround CrossFitschoen van Reebok. De Nano 5 is platte schoen zonder demping, en daarmee geschikt voor veel krachtoefeningen, zoals deadlifts. Daarnaast is de schoen flexibel, zodat ze ook geschikt zijn voor dynamische oefeningen zoals sprints of boxjumps.

Normaal kost de Nano 5.0 €130, maar met deze kortingsactie €97,50.

CrossFit lifter 2.0

Reebok CrossFit Lifter 2.0 (Zwart-geel) - ZijaanzichtDe Reebok CrossFit lifter 2.0 is een schoen met een verhoogde hak, wat een voordeel is bij de olympische gewichthefoefeningen en de squat. Deze schoen is flexibel genoeg om gebruikt te worden bij dynamische oefeningen, zoals boxjumps. Daarmee is deze schoen bij CrossFit geschikt voor veel verschillende WOD’s.

Deze schoen kost normaal €150. Met de 25% korting betaal je dus €112,5.

CrossFit Lifter 2.0 Plus

Reebok CrossFit Lifter Plus 2.0 (Wit-Groen) - ZijaanzichtDe Reebok CrossFit lifter Plus 2.0 is een schoen gericht op de gewichthefoefeningen snatch en clean & jerk. Door de stevige en stabiele uitvoering van deze schoen, is de Lifter Plus 2.0 optimaal voor gewichtheffen. Door deze stevige uitvoering is de schoen minder geschikt voor dynamische oefeningen.

Normaal betaal je voor de Lifter 2.0 Plus €175, tijdens deze kortingsactie €131,25.


Meer producten zien waar je korting op krijgt? Voor een volledig overzicht van de poducten met 25% korting, bekijk de actiepagina op Reebok.nl.

>> Naar de actiepagina op Reebok.nl <<

 

Plaats een reactie

Send this to a friend