CrossFit schoenen sale! Tot en met 50% korting!

Bij Reebok is er een permanente sale voor Crossfit schoenen, in de Reebok Outlet. Hier krijg je 30%, 40%, of 50% korting.

>> Bekijk alle CrossFit schoenen in de outlet! <<

Beschikbare CrossFit schoenen met sales korting

De outlet heeft niet alle schoenen in alle kleuren en maten beschikbaar, dus het is vaak even zoeken voor de juiste deal. CrossFit schoenen die je op dit moment kunt kunt vinden in de outlet, zijn de volgende modellen:

Reebok CrossFit Lifter 2.0

CrossFit schoenen - Reebok Lifter 2.0De Reebok CrossFit lifter 2.0 is een schoen met hakverhoging, wat voordelig is bij alle gewichthefoefeningen. De schoen is zo daarnaast flexibel genoeg uitgevoerd dat de meer dynamische oefeningen, bijvoorbeeld boxjumps, nog redelijk goed mogelijk zijn. Zo is deze schoen geschikt voor veel CrossFit WOD’s.

Deze schoen kost normaal €150, maar in de outlet, met 50% korting, slechts €75!

Reebok CrossFit Lifter Plus 2.0

De Reebok CrossFit lifter Plus 2.0 is een schoen die optimaal is voor de gewichthefoefeningen clean & jerk en snatch, en andere krachtoefeningen zoals squats en thruster. De Plus onderscheidt zich van de Lifter 2.0, door de stevigere en stabielere uitvoering; zo is de hak uitgevoerd in harder materiaal, en heeft de schoen twee op te spannen banden. Hierdoor is de schoen ook stijver, en daarom minder geschikt voor dynamische oefeningen. Zoek je de beste schoen voor WOD’s met alleen krachtoefeningen, of voor de krachttraining naast de WOD’s, dan is dit de beste optie.

In de outlet krijg je de schoen met 50% korting: voor €87 in plaats van de gebruikelijke €175.

Reebok CrossFit Nano 3.0

CrossFit schoenen sale - Nano 3.0 midDe Nano 3.0 is een oud model allround CrossFit schoenen uit 2013. De laatste paar schoenen worden door Reebok allemaal verkocht in de outlet! Deze schoen is beschikbaar in twee uitvoeringen: de low-top en de ‘mid’, met een middelhoge boord en 2 extra vetergaten.

De schoen wordt nu met 50% korting verkocht op de oorspronkelijke prijs; in plaats van €120, betaal ju nu slechts €60.

Reebok CrossFit Nano 4.0

De Reebok CrossFit Nano 4.0 is een platte schoen die erg populair is bij CrossFit games atleten. Het ontwerp van deze schoen zorgt voor een goede prestatie bij statische krachtoefeningen zoals de deadlift, en is flexibel genoeg voor dynamische oefeningen zoals sprints of boxjumps.

De schoenen die verkocht worden in de outlet, zijn in tegenstelling tot de schoenen zonder korting, helaas niet te customizen.

Met  schoen kost normaal €150, maar in de outlet, met 50% korting, slechts €75!

Reebok CrossFit Sprint TR

Reebok-CrossFit-sprint-TR-dames-limeDe Reebok CrossFit Sprint Trainer is een schoen die specifiek ontworpen is voor rennen en sprinten, en daarnaast ook geschikt is voor andere dynamische CrossFit onderdelen. Dit is de enige CrossFitschoen die met opzet is uitgevoerd met een zachte, dempende, hak. Dit maakt deze schoen minder geschikt voor de zware statische krachtoefeningen.

De schoen is in deze sale te koop voor 50% minder dan de oude prijs; in plaats van €114 betaal je nu €57.

Reebok CrossFit Lite TR

De Reebok CrossFit Lite TR is ontworpen als een poweliftingschoen, geschikt voor deadlifts en low-bar squats, en daarmee ook geschikt voor veel gebruik bij CrossFit. Deze schoen heeft geen echte hakverhoging, en een weinig samendrukbare zool met veel grip. De standaad uitvoering van deze schoen is high-top, maar ook de low-top is beschikbaar in de outlet.

Op de high-top versie krijg je 40% korting: in plaats van €90, betaal je €54. Op de low-top versie krijg je 50% korting: in plaats van €75 betaal je slechts €37,50.

Welke moet ik kiezen?

Weet je nog niet welke schoenen voor jou de beste keuze zijn? Lees dan meer uitgebreidde informatie op deze site in de categorie: CrossFit schoenen, en bekijk ook het artikel welke Crossfit schoenen voor welke WOD?

Plaats een reactie